+45 70 26 24 26 info@sequoyah.dk

Alle vore hvide diamanter findes i et bredt udvalg af forskellige størrelser, farver og klarhed. Vi forpligter os til at købe den højeste kvalitet ædelsten og som kunde i Sequoyah kan du være sikker på, at diamanterne er Fair Trade og konfliktfri.

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller specielle forespørgsler.

Hvide diamanter

Diamanter har på grund af deres sjældenhed og skønhed været meget eftertragtet siden de blev opdaget for over 5000 år siden.

Diamanter består af næsten rent kulstof. Diamanter dannes, når kulstoffet udsættes for et ekstremt højt trykniveau og temperaturforhold – dette betyder at kulstoffet udsættes for temperaturer på mellem 1.200 og 1.600 grader og et tryk på mellem 45.000-60.000 kg/cm2. Hvis kulstoffet udelukkende udsættes for høje temperaturer, vil det blive til grafit frem for en diamant. Trykket er altså det afgørende som adskiller disse kostbare ædelsten fra en normal blyantspids.

Denne proces udspiller sig under jordens overflade, i en dybde på ca. 150-200 kilometer, og diamanten er tusindvis af år om at blive dannet. Gennem vulkanisk aktivitet bliver diamanterne bragt til jordens overflade og bliver spredt gennem havområder og floder. I dag gennemsøger minekompagnier jordområder for at finde diamanter. Diamanterne plejer at være koncentreret i Vestafrika, Rusland og Canada.

Rådiamanter bliver generelt fundet i 3 forskellige former:

  • Octahedron
  • Kubisk
  • Dodkaedron

Diamanter har altid været både attraktive og mytiske. Mange myter og populære traditioner omgiver dem, og videnskaben bag dem har ikke gjort vor fascination mindre den dag i dag. Diamanter bliver ved med at være en kilde til skønhed og glæde for mange.

Klarheds forbedring

En af metoderne til at forbedre klarheden i en diamant er at udfylde frakturer med en substans, som matcher den optiske egenskab i en diamant. Yehuda diamanter er frakturfyldte diamanter og skal sælges som sådanne. Frakturfylding er ikke en permanent forbedring behandling, (fyldningsmaterialet kan blive påvirket, hvis det udsættes for varme), og kan ikke blive korrekt klarhedsvurderet.

Laserbehandling

Laserbehandling kan ændre en mørk inklusion til en mindre synlig inklusion (for det utrænede øje). Laserbehandling bliver betragtet som en permanent behandling og er accepteret i smykkeindustrien. Laserbehandling influerer ikke på vurderingen af diamantens klarhed eller brilliance.

Formio Sequoyah

Østerbrogade 137

DK-2100 Copenhagen

Kingdom of Denmark

+45 70 26 24 26

info@sequoyah.dk

CVR 33 50 62 44

Vi er stolte af vores serviceniveau og uddannede personale. Hvis du har spørgsmål, kommentarer, specielle forespørgsler eller har behov for hjælp, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kontakt os