+45 70 26 24 26 info@sequoyah.dk
Sequoyahs team er kyndige, rutinerede og forpligtet til at yde “uncompromising service”.

Har du brug for en specifik diamant og skal bruge den i morgen? Leder du efter en speciel farve diamant? Eller har du spørgsmål omkring et bestemt produkt? Sequoyahs venlige team står klar til at hjælpe dig.

Dennis Lindberg, grundlægger og administrerende direktør

 

Dennis Lindberg står for den strategiske ledelse i Sequoyah og fokuserer på kunder, forretningsudvikling, indkøb af diamanter og legeringer samt nye markeder.

Før Dennis Lindberg stiftede Sequoyah var han direktør hos J.F. Hillebrand og The Partners Company, to af de ledende logistiske firmaer i Moskva, Rusland. Dennis Lindberg vendte tilbage til Danmark i 2003 og grundlagde Sequoyah. I dag er Sequoyah en af de ledende leverandører af diamanter og legeringer i Danmark og Skandinavien. Dennis Lindberg har en bachelor i logistik og marketing.

Udover at lede Sequoyah har Dennis Lindberg sat 3 verdensrekorder i Land Speed Racing, kørende for Spirit of St. Louis holdet.

Formio Sequoyah

Østerbrogade 137

DK-2100 Copenhagen

Kingdom of Denmark

+45 70 26 24 26

info@sequoyah.dk

CVR 33 50 62 44

Vi er stolte af vores serviceniveau og uddannede personale. Hvis du har spørgsmål, kommentarer, specielle forespørgsler eller har behov for hjælp, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kontakt os