+45 70 26 24 26 info@sequoyah.dk

Diamanter findes udover den traditionelle hvide diamant i alle regnbuens farver; gul, brun, blå, grøn, orange, violet, pink og endda rød.

Hvis du leder efter noget specielt, så tøv endelig ikke med at kontakt os! Vi vil gøre vores bedste for at indkøbe netop det, du står og mangler.

Om farvede diamanter

Den individuelle diamants farve afhænger af tilstedeværelsen af spormineralelementer i kulstofstrukturen. Aluminium er årsag til at diamanten bliver blå, mangan at den bliver pink, og spor af nitrogen gør diamanten gul. Værdien af farvede diamanter bliver fastlagt efter dybden og intensiteten på farven, såvel som dens slibning og carat (vægt).

Klarheden skal stadig tages i betragtning, når man vurderer farvede diamanter, men det er mindre vigtigt end hos de hvide diamanter.

At vælge en farvet diamant

De hvide diamanter har længe været anset som det mest traditionelle valg, men farvede diamanter bliver mere og mere populære. De kan være påfaldende tilbehør i smykker med hvide diamanter, eller sat for sig selv i et endnu mere dramatisk smykke. Mange designere bruger farvede diamanter og laver unikke smykker, og kvalitetsbevidste kunder leder efter specielle smykker med disse usædvanlige ædelsten.

Farve vurderinger

Nuance, farvetone, intensitet og farvemætning er med til at bestemme farven i diamanten. Farvevurderinger, fra lav til høj intensitet, er defineret som faint, very light, light, fancy, fancy dark, fancy intense, fancy deep og fancy vivid.

Farveforbedring

Bestråling af en diamant kan være med til at forstærke farven i den gule eller grønne diamant, hvilket resulterer i en fancy gul eller fancy grøn farve. Selv om disse farveforbedrede diamanter ser lige så smukke ud som deres naturligt farvede modstykker, er prisen lavere, og kunder skal altid oplyses om, at diamanterne er behandlede.

Formio Sequoyah

Østerbrogade 137

DK-2100 Copenhagen

Kingdom of Denmark

+45 70 26 24 26

info@sequoyah.dk

CVR 33 50 62 44

Vi er stolte af vores serviceniveau og uddannede personale. Hvis du har spørgsmål, kommentarer, specielle forespørgsler eller har behov for hjælp, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kontakt os